πŸŽ„βœ¨ Prettige Eindejaarsfeesten van tweedehandswagens Garage Peter βœ¨πŸŽ„

eindejaarsfeesten garage peter 2023

πŸŽ„βœ¨ Prettige Eindejaarsfeesten van tweedehandswagens Garage Peter βœ¨πŸŽ„

Met dank aan al onze klanten die blijven kiezen voor onze service in Bredene.en ook naar iedereen die het afgelopen jaar heeft gekozen voor een tweedehandswagen van Garage Peter. Uw vertrouwen in onze voertuigen is een grote waardering voor ons werk.

Het einde van 2023 nadert en wij bij Garage Peter willen deze gelegenheid aangrijpen om onze oprechte dank uit te spreken naar al onze klanten voor hun vertrouwen en loyaliteit. Jullie steun is de sleutel tot ons succes en we zijn dankbaar voor iedereen die we hebben mogen helpen.

We wensen iedereen een hartverwarmende feestperiode en een voorspoedig nieuw jaar. Mogen 2024 voor u allen een jaar zijn vol geluk, gezondheid en succes. We kijken ernaar uit om u ook in het nieuwe jaar te mogen verwelkomen en van dienst te zijn.

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2024 gewenst!

πŸš—πŸŽ‰ #PrettigeFeestdagen #GaragePeter #Dankbaar #GelukkigNieuwjaar2024 #VeiligOpDeWeg #Bredene

🌟 Belangrijke Mededeling: Korte Rustpauze 🌟

vakantie

🌟 Belangrijke Mededeling: Korte Rustpauze 🌟

Beste klanten,

Even een update: Garage Peter gaat er even tussenuit van zaterdag 28 oktober in de namiddag tot en met woensdag 1 november voor een welverdiende pauze. πŸ›Œ Maar maak je geen zorgen, we zijn altijd dichtbij!

πŸ’» Onze website www.garagepeter.beΒ  staat 24/7 tot jullie beschikking. πŸ“± Heb je vragen of wil je ons iets laten weten? Check onze Facebook-pagina onder de naam “Garage Peter.”

πŸ’Œ En voor degenen die ons liever een mailtje sturen <a href=”mailto:info@garagepeter.be”>info@garagepeter.be</a> , geen zorgen, we houden een oogje op onze inbox, zelfs tijdens onze rustperiode.

We zijn weer paraat en enthousiast om jullie vanaf donderdag 2 november om 9 uur van dienst te zijn! πŸ•˜

Dank je wel voor jullie begrip en vertrouwen. Tot gauw!

#GaragePeter #Rustpauze #WeZijnAltijdBereikbaar #Klantenservice #VakantieTijd #Garage #Dacia #AutoOnderhoud #AutoReparatie #OnlineBereikbaar #AltijdBeschikbaar

🌟 Beste klanten, een nieuw tijdperk is aangebroken bij V&S Cars uit Brugge! πŸš—

samenwerking vs cars brugge en garage peter bredene

We zijn verheugd om u op de hoogte te stellen van een opwindende ontwikkeling. V&S Cars zet zich in voor de aankoop en verkoop van kwaliteitswagens, en om uw ervaring te verbeteren, zijn we een spannende samenwerking aangegaan met Garage Peter in Bredene. 🀝

πŸ› οΈ Garage Peter in Bredene beschikt over ruimere faciliteiten en een prachtige showroom. Hier kunnen we onze wagens in volle glorie tentoonstellen, waardoor uw keuze gemakkelijker wordt. Voor onze gewaardeerde klanten verandert er niets, behalve dat we nu meer ruimte hebben om onze wagens op een elegante en overzichtelijke manier te presenteren.

πŸš™ Een ander pluspunt van deze samenwerking is dat u bij Garage Peter ook nadien terecht kunt voor onderhoud en herstellingen. Alles onder één dak! 🧰

We zijn trots te kunnen zeggen dat V&S Cars en Garage Peter al 15 jaar succesvol samenwerken op het gebied van aankoop en verkoop van tweedehandswagens. Onze reputatie en toewijding aan klanttevredenheid blijven onveranderd.

πŸ‘€ Bekijk onze wagens op AutoScout24.be en www.garagepeter.be om een glimp op te vangen van onze prachtige wagens. Onze service blijft van hetzelfde hoge niveau als voorheen, en uw tevredenheid blijft onze hoogste prioriteit. 🌟

πŸ“ž Hoe kunt u contact met ons opnemen?

  • V&S Cars β€’ Adres: Oostendsesteenweg 220, 8000 Brugge β€’ Stefaan: 0497 / 92.92.35 β€’ Vanessa: 0496 / 96.65.64 β€’ E-mail: info@vnscars.be
  • Garage Peter β€’ Adres: Brugsesteenweg 51b, 8450 Bredene β€’ Telefoon: 059 33 33 11 β€’ E-mail: info@garagepeter.be

De wagens zijn te bezichtigen in Brugge en in Bredene.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te blijven voorzien van hoogwaardige dienstverlening en uitzonderlijke wagens.

Bedankt voor uw voortdurende vertrouwen in V&S Cars en Garage Peter. πŸ™

Met vriendelijke groet,

Het V&S Cars en Garage Peter Team πŸš€

#VSCars #GaragePeter #Autos #SamenSterker #brugge #bredene #tweedehandswagens

Nieuwe klanten hebben de weg gevonden naar Garage Peter in Bredene

renault Clio tweedehandswagens garage peter bredene

πŸš—πŸ“Έ Bericht van Garage Peter in Bredene! πŸ“ΈπŸš—

Jawel, we hebben weer een stel knappe wagens verkocht Γ©n geleverd, maar er zijn er altijd een paar die verlegen zijn voor de camera! πŸ˜‚ Hier zijn onze stralende sterren en hun ietwat verlegen vrienden:

  1. De Opel Mokka, altijd klaar voor een close-up πŸ“·βœ¨
  2. De Renault Captur, steelt de show met flair πŸŒŸπŸš™
  3. De Dacia Stepway, een echte social media-schuwende ninja πŸ“΅πŸ•ΆοΈ
  4. De Renault Clio, klein van stuk, groot in stijl! πŸš—πŸ‘‘
  5. De Audi Q3, de VIP van de groep, altijd in de spotlight! πŸ’«πŸŽ₯
  6. De Dacia Logan MCV, een bescheiden schoonheid πŸ™ˆπŸŒΌ
  7. De Dacia Duster, onze mysterieuze, off-road avonturier! πŸŒ„πŸš€

En dan hebben we nog de “Niet-Op-Foto Wagenclub!” Ze zijn misschien wat verlegen, maar ze zijn net zo geweldig! πŸ˜… Dus, kom langs bij Garage Peter en ontdek wie de camera nog meer probeert te ontwijken! πŸ“ΈπŸ•΅οΈβ€β™€οΈπŸš—

#CameraSchuw #WijHebbenDeBesteWagens #GaragePeterBredene #bredene #tweedehandswagen

(Enkele wagens worden niet getoond om privacy redenen. πŸ˜‰)

admin Nieuws

πŸš— Twee Geweldige Tweedehandswagens bij Garage Peter in Bredene! πŸš—

Opel MOKKA 1.6B tweedehandswagens garage peter 9

Op zoek naar een betaalbare en betrouwbare tweedehandswagen? We hebben twee fantastische opties voor jou!

1️⃣ Opel Mokka 1.6 Benzine – 08/2013 – 116.000 km – Slechts €8.999!

Deze prachtige Opel Mokka is in uitstekende staat en heeft slechts 116.000 km op de teller. Met een krachtige 1.6 benzine motor en een betaalbare prijs van €8.999, is dit een geweldige deal!

2️⃣ Smart 0.6 Benzine Automaat – 2002 – Slechts 33.000 km – €4.750!

Op zoek naar iets compacts en zuinig? Deze Smart met slechts 33.000 km op de teller is perfect voor jou! Met zijn handige automatische transmissie en een prijs van slechts €4.750, is dit een kans die je niet mag missen!

Kom vandaag nog langs bij Garage Peter in Bredene om deze geweldige tweedehandswagens te bekijken en een proefrit te maken. Deze aanbiedingen gaan snel, dus wacht niet te lang! Neem contact met ons op voor meer informatie. πŸ“ž 059 33 33 11

#GaragePeter #Tweedehandswagens #OpelMokka #Smart #Bredene #BetaalbaarAutorijden

Op ieder potje past een deksel

tweedehands wagens garage peter Bredene (10)

πŸš—πŸ’¨ “Op zoek naar de perfecte match voor deze prachtige Audi Q3 was als daten voor auto’s! Maar we hebben onze match gevonden! πŸ˜„πŸš™

Deze knappe wagen heeft zijn weg gevonden naar de juiste persoon en bewijst dat er op ieder potje een deksel past! πŸ§πŸ”‘

Gefeliciteerd aan de gelukkige nieuwe eigenaar! πŸŽ‰

Bij Garage Peter in Bredene brengen we droomauto’s en hun nieuwe bestuurders samen. πŸš—β€οΈ

#AudiQ3 #PerfecteMatch #GelukkigeEigenaar #Droomauto #GaragePeter #Bredene #Autoliefde #tweedehandswagens

Garage – Tweedehandswagens Peter uit Bredene schenkt auto aan school

garage peter steunt de scholen tweedehandswagens garage peter 1

πŸš— Geweldig nieuws uit Brugge! Gisteren heeft KTA Brugge een auto ontvangen, dankzij de genereuze schenking van Garage Peter uit Bredene. πŸ™Œ

πŸ”§ Garage Peter is toegewijd aan het ondersteunen van scholen, zodat studenten praktijkervaring kunnen opdoen met echte auto’s in plaats van alleen maar theorie te studeren. Dit is essentieel omdat niet alle scholen de middelen hebben om dit soort apparatuur aan te schaffen, waardoor veel studenten waardevolle kennis missen over hoe nieuwere auto’s werken.

πŸš€ We willen een oproep doen aan iedereen die een auto heeft en overweegt deze te schenken aan een school. Geloof ons, ze zijn er ontzettend blij mee! Stel je voor dat je elk jaar dezelfde auto moet gebruiken voor al je lessen. Variatie is de sleutel tot het opbouwen van kennis, en na het behalen van hun diploma hebben studenten zo een beter inzicht om succesvol aan hun carriΓ¨re te beginnen.

πŸ’‘ Laten we samenwerken voor beter onderwijs en praktijkervaring voor onze toekomstige autotechnici!

#Onderwijs #Praktijkervaring #GaragePeter #KTA #Brugge #Bredene #AutoSchenken #KennisOpbouwen πŸš€πŸ”§πŸš—

 

garage peter steunt de scholen tweedehandswagens garage peter 1
garage peter steunt de scholen tweedehandswagens garage peter 1

Perfecte match terug voor onze tweedehandswagens

tweedehands wagens garage peter Bredene (13)

πŸš—πŸŒŸΒ De Dag van de Kleine Wagentjes!Β πŸŒŸπŸš—

Vandaag was het bij Garage Peter in Bredene de charme van compacte wagens en onze Fiat 500 automaat heeft duidelijk de harten veroverd! 😍 Het is geweldig om te zien hoe deze kleine krachtpatser zo in de smaak valt bij veel klanten.

Vandaag weer 2x een perfecte match tussen deze 2 prachtige wagens en hun nieuwe eigenaren. 🀝 Dank je wel voor het vertrouwen dat je in ons stelt en voor het kiezen van Garage Peter voor jouw auto-aankoop.

Ben je ook op zoek naar een tweedehandswagen met garantie? Aarzel niet om bij ons langs te komen. Wij staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte wagen die bij jouw wensen past.

Garage Peter, waar dromen soms ook werkelijkheid worden.Β πŸš—βœ¨

#GaragePeter #Fiat500 #TweedehandsAuto #PerfecteMatch #AutoVertrouwen #BredeneΒ πŸš˜πŸ”‘

admin Nieuws

Nieuw binnen TOP wagen Fiat 500 Hybrid

fiat 500 hybride goud benzine tweedehandswagens garage peter 1

πŸš—πŸŒΏ Nieuw Binnengekomen: Fiat 500 Hybride! πŸŒΏπŸš— Ben jij klaar voor een onvergetelijke rit? Ontdek vandaag nog de nieuwste aanwinst bij Garage Peter in Bredene: de adembenemende Fiat 500 Hybride 2020! πŸŽ‰πŸ”Œ Deze absolute topper heeft weinig kilometers op de teller staan en is voorzien van talloze luxe opties. 😍✨

Maar dat is nog niet alles – deze parel biedt geweldige voordelen voor zowel je portemonnee als het milieu. πŸŒπŸ’° Met zijn lage CO2-uitstoot rijd je niet alleen in stijl, maar ook met een groen hart. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je van lagere inschrijvings- en verkeersbelastingen! πŸ™ŒπŸ’Έ

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een prachtige hybride wagen die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de planeet. Kom vandaag nog langs bij Grage Peter en laat je verbazen! πŸŒŸπŸš™

Dit alles voor de prijs van 12499 euro Klik hier voor meer informatie

#Fiat500Hybride #NieuwBinnen #MilieubewustRijden #GaragePeter #LuxeOpties #DuurzameKeuze #bredene #tweedehandswagen 🚘🌱

admin Nieuws

Tweedehandswagens te Bredene en Oostende

tweedehands wagens garage peter Bredene (13)

πŸš—πŸ’¨ Op zoek naar een betrouwbare tweedehandswagen met garantie? Zoek niet verder, bij Garage Peter in Bredene ben je aan het juiste adres!
πŸπŸ› οΈ Ontdek ons diverse aanbod van tweedehandswagens met garantie, voor elk budget hebben we wel iets staan.
Kom vrijblijvend langs in onze showroom of bekijk onze wagens op de parking.
We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte auto! πŸš™πŸ’Ό

#GaragePeter #Tweedehandswagen #Garantie #Showroom #AutoLiefhebbers #bredene #onderhoud #testrit #autoverkoop

Bekijk hieronder alvast enkele voorbeelden.

admin Nieuws